Webbsajt

Att skapa en hemsida

Man brukar säga om båtar i mörker att syns du inte så finns du inte. Detsamma sägs i stor utsträckning även om företag och hemsidor. Finns du inte på nätet så finns du inte alls.

Därför är det en god idé att skaffa dig och ditt företag en plats på nätet där du kan marknadsföra din rörelse. Idag är de smarta telefonerna så kraftfulla att du kan underhålla och sköta din hemsida från din mobil. Skaffa dig det som du behöver till mobilen innan du bygger hemsidan.

Hur ska du bygga din hemsida?

Det finns i huvudsak två vägar att gå för att skapa din hemsida. Ett sätt är att använda ett hemsidesprogram, ett annat är att bygga din hemsida hos WordPress. Det finns för-och nackdelar är med båda metoderna men har du bråttom och vill snabbt komma upp på nätet bör du nog välja ett hemsidesprogram.

WordPress om du vill mera

Ett alternativ till hemsidesprogram är WordPress som är det största systemet i världen idag för webbplatser. Det tar lite längre tid att lära sig WordPress jämfört med ett hemsidesprogram. Fördelen med WordPress är att du kan variera din hemsida mycket mer.